07 de febrer 2010

Collbató, els Graus- Sector Pell Roja

Diumenge, la Bea, el Pau, l'Albertako, la Helen i jo, ens apropem a la zona de Collbató per fer uns totxos al sector Pell Roja. No portem cap mapa de la situació confiant que ho trobarem fàcilment, i ho paguem fent una volta per diversos sectors, el jardinet, placa del Gandhi, placa de la Poma, roca dels Sioux, totxo de l'Oskar, totxo de l'Estel,...

Desprès de molts dubtes decidim anar a aquest ultim, que sense saber quin és, ens ha cridat l'atenció. I per casualitats de la vida resulta que està just al costat del sector que busquem.
Ens preparem i quan m'estic mirant la via Qui no plora no mama V/V+, veig que l'Albertako es comença a enfilar per la Seminolas 6a, a la placa de l'Indi.

Seguim per la Pytecus 6a+, a la seva esquerra i molt similar, placa vertical i un petit tram desplomat amb bones presses i algun forat

Més a l'esquerra trobem El Clan 6b+, amb un pas tècnic a l'entrada i una mica més desplomada.

Un petit descans i en Pau s'enfila pels primers metres de la Cigronet IV al totxo Tranquil, sense ajuda però amb protecció.

D'ençà que hem arribat l'Albertako es mira la via Borinot Ensopit 6c al totxo altiu, per on acaba pujant sense cap mena de problema ( ara si que no entenc res, fa uns dies baixa d'un IV+ i avui puja tranquil·lament per un 6c). Em comenta que a mitja via es troba una llastra sikada que no sona gens be.

Jo, evidentment, ni la provo. Reconec que està fora del meu abast i acabo la feina que el Pau ha començat amb la Cigronet, que per cert em deixa un mal regust de boca.

Zona interessant amb moltes vies, ben equipades i totes les orientacions, on segur que l'Albertako hi tornarà.
Satut.

3 comentaris:

albertako ha dit...

ei!! esa entrada de deportiva no me lo puedo creer

Roque ha dit...

Yo tampoco me lo creo del todo.
Y tú qué, haciendo hielo a escondidillas...

Salut.

albertako ha dit...

es que tengo mucho tiempo libre jeje