23 de gener 2010

Volta pel Collserola

Un altre cap de setmana de relax. Reconec que darrerament falta una mica de fanatisme. Diumenge passat mateix al final quedo amb l'Albertako tot i que estava plovent, ens apropem a Montserrat, però acabem esmorzant al bar. I estic segur de que podíem haver fet alguna cosa.

Aquest cap de setmana li dediquem a un company que fa temps que ens demana anar a la muntanya, en Pau, que el dia que sortíem cap al Tibidabo ens cridava: MamaBeaTony...Pau!!!...muntanya!!!.
La idea és fer una petita volta pel Collserola perquè ell camini, però agafem la cadira per si de cas.
Sortim, com sempre, pel camí de la Font de Sta. Eulàlia en lleugera pujada per nosaltres però no tant lleugera pels 90 cms. aprox. d'en Pau, que al cap d'una estoneta comença a bufar i dir: Uf!...pesa( imaginem que els peus...o el cul). Tot i això arriba molt be fins a la font on descansa i recupera forces per seguir pujant fins al Coll de la Ventosa. Realment content de sortir a la muntanya.



Un cop aquí, i pensant que ja estarà cansat, comencem a baixar pel camí de St. Llàtzer, que passa per aquest antic hospital i la "leproseria" que estava al seu costa( ara la casa Okupa de Can Masdeu). Al contrari del que ens pensàvem, baixem tota l'estona, corrents intentant agafar les bicis que ens passen pel costat "-corre!, corre!...afar-les".

Una bona pallisa pel Pau, amb no gaire desnivell però ben be uns 5 Kms. de recorregut. No m'estranya que el primer que fes en arribar a casa va ser anar a dormir una estoneta.

Salut a tothom