13 d’abril 2009

Els estalvis del Porró, via Pell Roja

Finalment la pluja es pren un descans el darrer dia de setmana santa i ens deixa fer una sortida,tot i que curta per no trobar massa tràfic de tornada. Bea ho agraeix força, al dia següent ingressa a l'hospital per una operació del peu i s'estarà, com a mínim, tres mesos sense trepitjar la muntanya. A l'equip s'afegeixen l'albertako i el Ruben.

Ens decidim per anar a la Plantació, així caminem una mica i fem fons, i escollim una via curteta, un parell de llargs. La Pell Roja als Estalvis de Porró.
Després de tres quarts d'hora ben bons de contínua pujada arribem al peu de via.
La via comença amb uns primers metres una mica més complicats i després es deixar fer,
albertako, que ha començat, s'ho ha curra molt bé, evita un parell de metres mullats de la fissura,
per la dreta.






















El segon llarg comença amb un primer pas una mica més difícil i de seguida es converteix en una agradable escalada de IV, amb la roca un pèl delicada al darrer tram.

Un cop al cim, ens relaxem una mica amb la tranquil·litat que envolta a aquest lloc i ens preparem per una baixada que no resulta ser gens còmode.





















Comencem baixant per la canal entre el porró i els estalvis de porró però està massa selvàtica i acabem baixant per la roca amb els peus plens de fang i amb alguna relliscada amb danys materials per algú.






Salut a tothom.

6 comentaris:

ruben ha dit...

hola, que tal?? doncs sisi, va ser curisa la sortida, curiosa i humeda. jeje. els meus pantalons ja tornen a ser els mateixos. molts records per la bea pobre que ara tindra el peu majo, majo majo!! pero es dura ella!! aixi que a fer bonadad bea. anim que 3 mesos pasen volant. salut

Roque ha dit...

Encara té el peu intacte, però demà ja veurem. Gràcies pels ànims, li faré arribar demà. Una abraçada.

Mohawk ha dit...

Et convertiràs amb el màxim repetidor de les vies del Vidi :P

Roque ha dit...

Si no ho sòc, poc em falta. Fa temps ja li vaig deixar una nota d'agraïment en el seu cotxe (bueno, jo crec que era el seu cotxe).

Fish ha dit...

Bona pinta la foto de sortida de la via, ha de ser guapo trepar per aquesta zona despres de la aproximació suposo que ha de ser un lloc força tranquil. Saluts i anims de recuperació per la bea. A veure si quedem per fer una altra vieta!!

Roque ha dit...

Gràcies de part de la Bea. Estic parlant amb el Juli d'anar a fer alguna cosa aquest divendres, si et vols apuntar parlem-ne.
Una abraçada.