12 d’abril 2009

Passejada pel Collserola

Avui diumenge, com el temps seguia inestable, la Bea en Pau i jo hem decidit fer una volta ben a prop de casa: la serralada del Collserola.
Hem pujat fins al castell de Torre Baró , on per cert hi ha algunes vies obertes als anys 70 i 80. L'equipament està molt deteriorat i m'imagino que fa molts anys que ningú no s'enfila per aquests murs.

La foto és antiga, però avui la llum no ajudava per fer una foto maca. Després hem anat cap al barri de Torre Baró bordejant el turó de Roquetes i hem agafat la antiga carretera alta de Roquetes (ara és una pista tallada al tràfic) . En aquest tram en Pau, cansat de tant caminar, decideix fer un descanset.

Després d'aquesta migdiada ens hem hagut d'afanyar perquè ha començat a ploure una mica. Hem agafat el camí més curt, pel coll de la ventosa, on em pogut veure els efectes del vent que va fer fa unes setmanes.



Tot seguit hem agafat el camí de la font de Santa Eulàlia, lloc molt maco per fer una paradeta per descansar, però avui no tenim temps, cada cop comença a ploure més. Un parell de fotos i cap avall.












Demà sembla que farà millor temps, a veure si podem sortir a escalar una mica. Salut.

2 comentaris:

Mohawk ha dit...

Que duro es ser padre :P

Roque ha dit...

Duro y pesado.No ho saps tu bé