06 de febrer 2011

Cascada Il.lusions d'Hivern

Desprès d'uns quants mesos sense sortir amb el meu company Albertako per diverses raons, però sobretot a causa de la lesió al peu que encara arrossega des de l'agost, per fi tornem a quedar!
Aquest cop canviem l'escenari habitual (Montserrat) per un de nou, com a mínim per a mi. I per rematar-ho tot ens acompanya un amic poc habitual malgrat haver-li convidat innumerables vegades, el Julian .

Anem cap al Pedraforca amb la idea de fer alguna de les cascades que surten de la pista, ens crida l'atenció la de l' arbret però com hi ha algú rapel·lant seguim caminant i ens parem a fer cua a la Il·lusions d'Hivern, que sembla que estigui més formada..
El primer ressalt és una rampa senzilla amb un parell de metres una mica més drets i més rampa fins a la següent cascada.

El segon ressalt comença amb uns 3 o 4 metres drets i de seguida s'ajeu fins a la següent cascada, es pot muntar reunió a un arbre que hi ha a la dreta.

El tercer és molt semblant a l'anterior però amb el tram dret una mica més llarg, a partir d'aquí deicideixo encordarme..."por si las moscas"...

El següent ressalt podriem dir que és la guinda de la via...


...és el més maco i el més vertical, curtet però suficient per que se t'inflin els braços. Després uns quants metres de rampa fins al peu de la Columna del Verdet, un altre cascada amb un pinta excel·lent però que deixarem per un altre dia.

La tornada la fem en diagonal cap a l'esquerra per anar a buscar el camí que porta cap al refugi, abans d'arribar tornem a tombar a l'esquerra i baixem pel mig del bosc fins a trobar la pista de l'aproximació.

Un dia d'allò més agradable bàsicament per la companyia i una activitat força interessant que segur que tornaré a repetir. La via m'ha semblat perfecte com a iniciació però segur que es fa curta si no has de fer cua a cada reunió, ideal per enllaçar amb la Columna del Verdet.

Molta salut a tothom.

2 comentaris:

albertako ha dit...

me alegro que te haya gustado pero el proximo dia madrugamos un poco mas!!!

Roque ha dit...

Estuvo muy bien, pero si he de elegir, me quedo con la roca.
Hemos de repetir pero si tardamos mucho nos quedamos sin hielo.

Un abrazo.