27 de setembre 2009

Homenatge a Bea ( capítol final)

Un altre cap de setmana sense activitat. A part de ser les festes de "poble", la Mercè, he patit una grip amb febre que no m'ha deixat sortir tot i que havia quedat per anar a Montgrony.
Aprofito per fer la darrera part de l'homenatge a la Bea després de l'operació de Galindó de fa cinc mesos.

Em vaig quedar al Juliol del 2007, iniciació al barranquisme i amb un "Alien" que després es dirà Pau. Evidentment, aquell estiu ens plantegem sortidetas a prop de casa. Primer anem a passar uns dies a Andorra, i aprofitem per fer algunes ferrades com el Tossal Gran d'Aixovall, la Canal de la Mora, la Canal del Grau i la de Racons. I ens quedem amb les ganes del Bony d'Envalira.

Després anem a passar uns dies a Guara, on s'atreveix amb un barranc senzill, la Peonera Inferior, acompanyats del Jordi, la Sandra, el Paco i un antic company.

De tornada a casa anem a fer una visita a Montserrat, al barranc del Clot de Cargol.

Poc després, al Setembre, anem a la Canal Roja o Tres en Ratlla. Aquest cop acompanyats pel Ruben i la Mireia.


Amb les primeres neus cap al Bastiments (2881 mts. ), amb el Jordi, la Sandra, l'Ivan i la Vane. Octubre 2007.

I al Novembre a la cara nord del Cadí, al pic de Comabona (2547 mts.), amb els mateixos companys.

El següent va ser el Costabona ( 2507 mts.), on ja va notar l'excés de pes.
A partir d'aquí sortidetas a muntanyes més petites, Montserrat, Montnegre, Montseny,.....

....fins que surt en Pau, març 2008. Un mes de repòs i torna a la muntanya començant amb la Mola de St. Llorenç, moltes sortides a Montserrat per acompanyar-me a escalar, a Guara a fer barrancs, a els Ports, per Andorra, al Montseny, Collserola, Garraf, .... sempre acompanyats d'en Pau, tret d'algunes escapadetas a escalar a Montserrat, una al Puigmal ( 2910 mts.) acompanyats del Jordi el 22 de Desembre del 2008.

Un parell al Pedraforca ( 2498 mts.), la primera al Febrer i sense cim pel mal estat de la neu i la segona al Març, amb cim i acompanyats del Loren i de l'Espi.

I la setmana següent a la cara nord del Gra de Fajol Gran (2708 mts.).

Pocs dies després passa pel quiròfan i comença una temporada de baixa. Una bona recuperació i la passió per les muntanyes han fet que pugui sortir abans del previst, tot i que encara no està recuperada i té un tema pendent, el de l'escalada.
Salut a tothom i petons per la Bea.