01 de novembre 2010

La Saca Gran, via Aresta Brucs

Molt bones, ja tornem a ser per aquí, encara prou enfeinats però com a mínim amb connexió a la red de fa dos dies ( encara m'estic posant al dia). En aquest temps poca cosa, per no dir res. Un parell de barrancs a l'Agost, el Forat de Boixols amb en Joan i les Gorges de Núria amb el Ruben...























...alguna passejada pels voltants de Cànoves, pantà de Vallforners, castanyer d'en Cuc, ermita de San Salvador de Terrades...

...i, per ara, només una escalada a un pi. Encara en falten tres més.




Aquest Diumenge, pugen a casa el Ruben amb la Laia i en Joan amb la Júlia per menjar una mica de carn a la brasa i celebrar la castanyada. Cap al final de la jornada i "encigalats" per les cerveses decidim fer un equip de "viejas glorias" per escalar l'endemà, jo sóc qui porta menys temps sense tocar la roca i ja fa gairebé sis mesos...

Em decideixo per aquesta senzilla ruta que vaig fer fa molts anys però que sempre he tingut ganes de repetir i amb l'estat actual de forma em sembla perfecte.
El primer llarg el començo per la via Stephanie, aprofitant el primer espit d'aquesta i anant a buscar la sabina del diedre on trobem el primer bolt de la via, seguint el diedre en trobem el segon i uns quants metres per sobre un clau que ens marca l'inici d'un senzill flanqueig fins a la reunió.

El segon llarg comença amb uns passets més verticals fins al primer bolt, poc després trobem un clau i a partir d'aquí el terreny es tomba fins a la reunió,un altre bolt pocs metres abans d'arribar.


El tercer llarg el recordava com el més maco, però aquest cop se m'ha fet una mica curt. Flanqueig fàcil per buscar l'aresta i pujar la llastra, als pocs metres et trobes al cim. Llarg assegurat amb dos bolts.

Un cop al cim la retrobada amb aquelles sensacions que ja tenia una mica oblidades.
Per baixar ràpel curt cap a l'oest i fent el mico per la canal fins a peu de via.

Salut a tothom i una abraçada pel meu company Albertako que ja porta uns mesos lesionat, segur que d'aquí a no gaire el tornarem a veure enfilant-se per les parets.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

ei per fi! ja tens conexio i reprens el blog, molt wapo, haviam si et "cures" rapid i tornem a fer algo. ja saps estem en contacte, salut bloger xDDD

albertako ha dit...

Hola amigo Roque!!! eso espero pero no las tengo todas conmigo a duras penas puedo montar en bici...
Hasta pronto!

Roque ha dit...

Ei Joan, quina mala sort. Calcula quatre setmanes i crec que podrem fer alguna cosa(senzilla per això, eh!).

Albertako..., company, tienes un mes para ponerte fuerte y abrirme alguna via. Un abrazo.

GRUP PIC DE L'INFERN ha dit...

Hola tony que tal? Quand de temps sense poder fer cap comentari de las teves sortides.
He vist que has fet L'aresta Brucs de la Saca Gran una clasica del sector.

Felicitats per la tornada.

Roque ha dit...

Gracies Joanet, tu també estas fent una bona feina ultimament...

Després d'aquesta sortida torno a estar parat (m'he trencat un dit gros del peu), així que paciència...

Molts records

llembresku ha dit...

Roque estàs lesionat? i l'Albert també? espero que no us sigui res greu, i ens anem seguint. Molts records als dos!!!!!!