05 de juliol 2009

Homenatge a Bea (2ª part)

Com aquest cap de setmana hem fet poca cosa, aprofito per fer la segona part de l'homenatge a Bea, que després de dos mesos i mig de l'operació i una bona recuperació ha pogut fer alguna sortideta a la muntanya abans del previst. Com avui, que hem anat a pujar el Matagalls des de St. Marçal, gens malament per ella tot i que ha acabat ben cansada del peu. El camí ens ha deixat un bon regust de boca, pel mig d'aquells boscos d'alzines i envoltats de tempestes que li donaven un aire tenebrós. Per sort la pluja ens ha agafat tornant amb el cotxe però déu ni do com ha plogut per aquesta zona del Vallés.

Continuaré on ho vaig deixar, pel 2006. A sota al cim de l'Almanzor amb un servidor a l'agost.

I després cap a la Galana per tornar a "la plataforma" a buscar el cotxe. Un bon "tute" acompanyats del meu cosí Nanu.

Pocs dies després escalant al Midi D'Ossau l'aresta Peyreget.

A l'Octubre a la via Boy-Roca, a la trompa de l'elefant. Via que m'agradaria tornar a fer (a veure si algú s'anima).
Quan arriba l'hivern li agrada força tocar una mica de neu, al Pic de l'Infern (novembre 2006).

A sota rapelant la Foca, roca que malauradament amb la nova regulació em sembla que ja no es pot escalar (gener del 2007).

Un cap de setmana per Andorra molt guapo, primer baixant per les pistes de Soldeu....

....per després fer un vibac i pujar l'endemà al pic de Salòria (2789mts). Març del 2007.

Un altre vibac la nit de Sant Joan (costum de ja fa uns anys), al coll de Noufonts, 2652 mts. Per fer la cresta de l'Anyeller que vam abandonar pel fort vent que feia.

Iniciació en barranquisme, primer "los oscuros de Balcés", i a la tarda "el gorgonchón", a Guara (possiblement amb en Pau ja voltant per dins seu) i després cap a casa, una bona pallissa (juliol del 2007).


I aquí s'acaba per avui, al final sí que serà una trilogia sense tenir-ho previst. Així em reservo algunes fotos per un altre cap de setmana sense gaire activitat.
Salut a tothom i molts petons per la Bea.